Sulkupellit ja ulosottolaitteet valmistetaan käyttökohteen mukaan valittavasta materiaalista.

Sulkupeltien ja ulosottolaitteiden rakenneratkaisut valitaan käyttökohteen ja tuotteen mukaan, sekä toteutetaan huoltoystävällisesti.

Sulkupellit ja ulosottolaitteet valmistetaan standardiosista mahdollistaen nopeat toimitukset.

Atex – ja turvallisuus asiat huomioidaan sulkupeltien ja ulosottolaitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Laitteet CE- merkitään.

Valmistamamme sulkupellit ja ulosottolaitteet on tarkoitettu 24h/ 7pv käyviin tehdaslaitoksiin.

Jakaja Oy suorittaa myös sulkupeltien ja ulosottolaitteiden asennus- ja kunnossapitotyöt

Sulkupellit

Sulkupeltejä käytetään katkaisemaan tuotevirta ko. kohdasta sulkupellin alapuolen kohteeseen. Sulkupeltejä sijoitetaan sulkuelimiksi ruuvikuljettimien, ketjukuljettimien, siilojen ja säiliöiden purkuyhteisiin.

Sulkupellit voivat olla käsikäyttöisiä, paineilmasylinterillä tai vaihdemoottorilla toimivia. Sulkupelti varustetaan asiakkaan tarpeen mukaan ääriasentorajoilla

Tärypohjat

Tärypohjat siilojen ja säiliöiden pohjalle erityisesti holvautumaan pyrkiville tuotteille. Tärypohjan toimintaperiaate on saada tuote siilossa värisemään, jotta tuote valuisi ulos siilosta jatkuvana tasaisena tuotevirtana. Tärypohjat varustetaan tärymoottorilla. Tärypohjan sisärakenne määräytyy tuotteen mukaan.

– Halkaisijat 800-2000mm

– Ulosottoyhteet d150-350mm

Sälesyöttimet

Sälesyöttimet siilojen ja säiliöiden pohjalle, erityisesti tasaiseen annosteluun ja holvautumaan pyrkiville tuotteille määrittelemällä purkupinta-ala sopivan suuruiseksi.

Sälesyöttimen toimilaitteena voi olla paineilmasylinteri, vaihdemoottori tai hydraulikäyttöinen moottori tai sylinteri. Sälesyöttimen liikepituus voidaan säätää halutun pituiseksi eli purkaustehon säätö.

Sälesyötin varustetaan asiakkaan tarpeen mukaan ääriasentorajoilla ja tällöin sälesyötin voidaan jättää myös auki asentoon.

Ruuvipurkaimet

Ruuvipurkaimet siilojen ja säiliöiden pohjalle huonosti juokseville tai holvautumaan pyrkiville tuotteille.