Superior Sales + 4500 kauppaa kuukaudessa

Olemme myynnin ja markkinoinnin selkeä edelläkävijä.

Superior Sales Oy

 

Tämän kertoo perustajiemme menestyksekkäät urat jo ennen yrityksen perustamista. Tavoitteenamme oli hankkia kokemusta alasta sen parhaimmistona ja jakaa myyntialan rautainen ammattitaito sekä sen tuomat edut myös muille helpommin ja selkeämmin tavoiteltavaksi. Myyntitaito on ehdottoman tärkeä taito, joka jokaisen tulee osata alasta riippumatta. Tämä ei kuitenkaan valitettavasti ole itsestäänselvyys edes tämän päivän Suomessa.

Olemme yritys jossa ei yritetä – meillä tehdään, mitä sovitaan. Olemme Suomen tavoitteellisin ja tuloshakuisin markkinatalo, joka hoitaa asiakassuhteet ammattimaisesti alusta loppuun ja ottaa työntekijänsä huomioon. Emme salaa mitään, emmekä pelkää puhua suoraan, vaan sanomme reilusti mitä teemme ja mihin pyrimme. Luottamus on myös meille kaikki kaikessa ja asiat tehdään juuri niin kuin ollaan sovittu, siihen meissä voi aina luottaa. Myös asiakkaat pidetään tyytyväisinä. Kontaktoimme aina tuotteet tai palvelut asiakasläheisesti oikein kohdistetulle asiakasryhmälle.

Kantavana teemanamme on toimia nykyaikaan päivitetyssä kovan asenteen omaavassa modernissa markkinatalossa. Asenteena ja ideana on siis hiljentää kaikki kilpailijat alalta, sekä tuoda ala vakavaraisesti esille niin, että jokainen, joka meidät tuntee tai on meidän kanssa yhteistyötä tehnyt tietää, että meillä tehdään asiat kuten sovitaan ja meillä myös kauppa käy.

On eri asia tehdä töitä, kuin käydä töissä. Jääkiekkoakin voi pelata monella tasolla kaljaliigoista NHL:ään. Me tiedämme, missä haluamme pelata. Oletko sinä miettinyt, missä sinä haluat pelata?

”If you give people a good enough ‘why’, they will always figure out the how.”

JORDAN BELFORT

Yhteystiedot:

Turku puh. 045 1611 333
Kauppiaskatu 13 F 148 20100 Turku

Yhteystiedot:

Tampere puh. 045 182 3336
Kauppakatu 3 B 20 33200 Tampere

Yhteystiedot:

Joensuu puh. 045 162 7579
Torikatu 29 A 2.kr 80100 Joensuu